چهارشنبه / ۳۱ اردیبهشت / ۱۴۰۴ Wednesday / 21 May / 2025
×

بیست‌ و ششمین جلسه ستاد هماهنگی امنیت غذایی کشور به‌ صورت وبینار برگزار شد صبح روز سه‌شنبه، دوم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴، بیست‌ و ششمین جلسه ستاد هماهنگی امنیت غذایی کشور به‌ ریاست اکبر فتحی، معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی، به‌ صورت مجازی برگزار شد. در این نشست که با حضور نمایندگان سازمان‌های جهاد […]

بیست‌ و ششمین جلسه ستاد هماهنگی امنیت غذایی کشور به‌ صورت وبینار برگزار شد

بیست‌ و ششمین جلسه ستاد هماهنگی امنیت غذایی کشور به‌ صورت وبینار برگزار شد

صبح روز سه‌شنبه، دوم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴، بیست‌ و ششمین جلسه ستاد هماهنگی امنیت غذایی کشور به‌ ریاست اکبر فتحی، معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی، به‌ صورت مجازی برگزار شد.

در این نشست که با حضور نمایندگان سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌ها تشکیل شد، جواد سلطانی‌ کاظمی و سایر اعضای ستاد هماهنگی امنیت غذایی نیز حضور داشتند.

محورهای موردبحث در جلسه:
– گزارش وضعیت اجرای مصوبات جلسات گذشته
– گزارش استان‌ها درخصوص مصوبه شماره ۱ ستاد هماهنگی مورخ ۲۶ فروردین
– بررسی عملکرد کارگروه ماده ۱۱ قانون تشکیل وزارت جهاد کشاورزی در حوزه تأمین و مصارف آب بخش کشاورزی
– گزارش کارگروه زراعت درباره برنامه‌های تولید، مقابله با خشکسالی و بازار محصولات زراعی
– گزارش کارگروه دام و طیور درخصوص اقدامات مربوط به متعادل‌سازی وضعیت تولید و قیمت تخم‌مرغ
– ارائه گزارش موسسه پژوهش‌های برنامه‌ریزی درباره وضعیت بازار خارجی کالاهای اساسی

جواد سلطانی‌ کاظمی نیز در این نشست به ارائه گزارش در خصوص برنامه‌ ریزی کشت‌های تابستانه در استان‌ پرداخت و آخرین وضعیت برداشت محصولات استراتژیک شامل گندم، کلزا و چغندرقند را تشریح کرد.

این جلسه با بحث و تبادل‌نظر درباره راهکارهای بهبود امنیت غذایی کشور به کار خود پایان داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *